Webbinarium: Skapa engagemang på Giving Tuesday – Gör skillnad tillsammans!

I en tid när världen ställs inför stora utmaningar är solidaritet, medmänsklighet och generositet viktigare än någonsin. Giving Tuesday är en plattform för ideella organisationer att inte bara öka sin synlighet, utan också kommunicera hur deras arbete bidrar till en bättre, tryggare och mer jämlik värld. Giving Tuesday Sverige bjuder in till ett inspirerande digitalt webbinarium där vi tillsammans utforskar olika sätt att skapa engagemang inför Giving Tuesday – givandets alldeles egna dag.

Den 3 december, precis efter Black Friday och Cyber Monday, är det dags för Giving Tuesday – ett initiativ som startade som en motreaktion till dessa konsumtionsdagar, och nu har växt till en världsomspännande folkrörelse där generositet står i centrum. Giving Tuesday är en möjlighet för organisationer att skapa engagemang kring olika frågor, värva volontärer och givare. Konceptet är enkelt: Ge en gåva, ge prylar, ge av din tid eller dela din kunskap, och uppmuntra andra att göra detsamma!

Under webbinariumet ges en djupare inblick i Giving Tuesday, internationellt och i Sverige. Dessutom kommer exempel på hur andra gått tillväga för att få genomslag för olika budskap, engagera målgrupper eller samla in pengar och andra gåvor i samband med Giving Tuesday lyftas.

Förra året deltog omkring 150 organisationer och företag i Sverige – nu har ni chansen att vara en del av denna globala folkrörelse!

Medverkande:
Agnes Wevel,
 projektledare Giving Tuesday, Giva Sverige
Tessa Robertsson, Communication and Advocacy Coordinator, the Finnish Fundraising Association (presenting in English)
Ante Nordqvist, vice verksamhetschef, Nema Problema och Nya Kompisbyrån
Paul Ferris, Head of Campaigns, Reform Society

Webbinariet sker via Zoom och länk skickas ut till anmälda deltagare i god tid innan. Webbinariet är kostnadsfritt.

PLATS: Digital via Zoom

NÄR: Fredag, 18 Oktober 2024

TID: 09:00 – 10:00

Varmt välkomna till ett inspirerande webbinarium – var med och skapa engagemang tillsammans!