StreamStone Relations AB deltar i Företagsstafetten

I år lanserade Giving Tuesday Sweden Företagsstafetten. Åtta45 är med och nu är vi glada att meddela att StreamStone Relations AB tar över stafettpinnen i Företagsstafetten.

StreamStone Relations har skapat en landningssida på deras webbplats där de erbjuder de första 5 organisationerna som hör av sig till dem att få 20h kostnadsfri genomlysning av sina CRM processer.

Det finns många organisationer som varken har tiden eller resurser att se över sina processer. StreamStone Relations vill därmed hjälpa organisationer att på ett effektivt sätt samla in medel till sina olika ändamål. StreamStone Relations hjälper till med allt från att se över olika flöden, verktyg, kompetenser och licenskostnader. Frågor som StreamStone Relations kan hjälpa till med är många och kan handla om att mäta insatser och dess effekt, bemöta givarens/medlemens krav på återkoppling, undersöka om verktygen används optimalt eller om den digitala kommunikationen behöver stärkas upp.

Vill du ta del av StreamStone Relations gåva under Giving Tuesday? Ansök här!

StreamStone Relations arbetar med CRM och Marketing Automation för ideella och idéburna organisationer. De hjälper organisationer att på olika sätt aktivera, engagera och behålla flera medlemmar och givare. Personerna bakom StreamStone Relations arbetar ständigt för att förbättra och utveckla ekvationen organisation, kommunikation och teknik.

Läs mer om StreamStone Relations.

Giving Tuesday är en global folkrörelse som sätter givande och engagemang i fokus. Istället för att uppmana till konsumtion handlar Giving Tuesday om att uppmana till engagemang och givande istället. Stort tack till StreamStone Relations för att ni bidrar och engagerar er under Giving Tuesday.

’Vi på Streamstone Relations har som vår vision att bidra till en bättre värld genom att bistå andra icke-vinstdrivande organisationer med deras verksamhetsutveckling. 

Som en del av vårt CSR arbete skänker vi 1% av vår tid, där vi delar med oss av vår kunskap och expertis, genom att årligen erbjuda EN organisation en kostnadsfri audit av deras digitala miljöer. I samband med GivingTuesday och som en del av Företagsstafetten vill vi dels uppmuntra andra företag att ansluta sig till denna fantastiska initiativ, dels vill vi ge fler organisationer chans att kostnadsfritt boka in audits med oss.

Vi hoppas att Företagsstafetten får stor spridning så att vi är fler som bidrar till en bättre värld.’

Katarina Krzyzinska, VD på StreamStone Relations AB

Vill ni också delta i Företagsstafetten?

Anta utmaningen och planera och bestäm vad ni vill göra för att engagera er. Visa ert engagemang på sociala medier och tagga ett företag ni vill uppmuntra att göra detsamma. Använd hashtag: #givingtuesdaysweden #företagsstafetten #GivingTuesday